On-line Games Games
 
  Сайт знакомств Гармония
  Сайт знакомств Надежда
   
Limbi :
Acasa | Inregistrare | Cauta | Chat | Bloguri | Articole | Ajutor | Inscriere | Legaturi | Statistici
Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Privacy Statement


Aceasta declaratie in evidenta procesul de culegere de informatii, precum si a vietii private si de difuzare a practicilor de la Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Site-ul Web. Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 A creat aceasta declaratie de confidentialitate pentru a demonstra angajamentul nostru ferm pentru a va proteja intimitatea personala.

Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Este un portal Internet single concepute pentru a furniza o modalitate usoara de a intalni alti single de pe Internet. Membrii a crea un profil si sunt apoi asocia cu o serie de alti membri, pe baza lor de pre-selectat dating criterii.

Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Este un membru pe baza de serviciu care nu colecteaza numere de card de credit, adrese si informatii bancare. Orice vizitatori la Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Poate alege sa navigati pe site, de profiluri de cautare si / sau de a vizualiza orice articole de a va inscrie pentru o incercare gratuita de membru.

Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 E formular de inregistrare cere utilizatorilor sa furnizeze informatii de contact, cum ar fi o adresa de e-mail si informatii demografice (cum ar fi codul postal, varsta, sau de nivelul veniturilor). Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 De asemenea, ocazional, se executa si desfasoara concursuri online care cere informatii de contact pentru vizitatori, cum ar fi numele si adresa de e-mail si informatii demografice, cum ar fi codul postal, varsta, sau de nivelul veniturilor.

Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Contine link-uri catre alte site-uri web si Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Nu este responsabil pentru practicile de confidentialitate sau de continutul acestor site-uri.


private, publice si informatii cumulate obtinute de catre Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。

Informatii private este orice informatie care permite altora pentru a contacta un alt utilizator decat prin Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Sau permite colectarea de informatii cu privire la utilizator, altul decat ceea ce este afisat pe site-ul. Privare de informatii sunt colectate de la membri gratuita si regulate de membri.

INFORMARE PUBLICA este de informatii cu caracter personal, care poate fi afisat pe site-ul, cum ar fi sexul, varsta si de inaltime, dar nu poate fi legat de un anumit utilizator. De informare a publicului este de informatii personale, cum ar fi sex, varsta, origine etnica, aspect, si mai mult. Aceste informatii sunt menite sa fie vazut de catre membri si vizitatori de pe site, dar nu pot fi folosite pentru a identifica un anumit membru de nume, adresa, profil sau de alte informatii. Membrii pot posta imagini de sine, dar nu este permis de informatii de identificare pentru a fi postate cu care imaginea. Va rugam sa tineti cont de faptul ca imaginile postate pot fi utilizate de catre Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 In reclame sau comunicate de presa cu privire la serviciile noastre. Persoanele care participa Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Evenimente pot fi incluse in fotografii si imagini luate de astfel de evenimente si folosite in reclame sau comunicate de presa cu privire la serviciile noastre. Posting imagini sau participarea la Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Evenimente constituie un acord cu echitabil utilizarea de imagini implicate.

Aceasta este AGREGAT informatiile pe care le colectam, care nu este de identificare personala, cum ar fi tipul de browser si adresa IP. Aceste informatii sunt colectate de la toti vizitatorii site-ului.


Utilizarea informatiilor obtinute de Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。

Informatii private: Noi folosim adresele de e-mail prezentate de catre membri, atunci cand transmiterea e-mail-uri anonime. Raspuns "adrese de e-mail nu sunt dezvaluite la expeditorul original si nici nu este orice alte informatii de identificare personala. Putem folosi de email a unui utilizator sau adresa de strada, pentru a trimite stiri cu privire la site-ul nostru sau se ofera sa ne simtim caz membrii nostri, dar utilizatorul poate alege sa nu primeasca e-mail de acest tip, indicand pana la aderarea de a nu primi astfel de mail sau mai tarziu, in orice moment, prin intermediul nostru dezabonare metode sau prin modificarea lor informatiile de cont. Orice schimb de e-mail sau adrese de strazi cu o terta parte marketing se face doar cu permisiunea utilizatorului de a da consimtamantul la inscriere sau prin schimbarea stabilirea preferintelor lor de e-mail, la o data ulterioara. Preferintele dvs. poate fi schimbat de logare pe contul dvs., pentru a merge la "Contul meu" stabilirea in partea de sus a paginii si alegand "Setari". Pentru a va indepartati postal cu privire la o terta parte de oferte, va rugam sa scrieti la adresa de companie din partea de jos a acestui document.

E-mail si adrese de strazi poate fi de asemenea utilizat in corespondenta privata cu utilizatorul pentru client service probleme. Informatii financiare, care sunt colectate este utilizat pentru a factura de utilizator pentru serviciile. Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Utilizeaza un tert furnizor de servicii de procesare card de credit, pentru a facilita utilizatorului tranzactie si de furnizorul de servicii nu utilizeaza informatiile personale furnizate de site-ul pentru propriile scopuri. Toate celelalte privat de informatii prezentate de catre utilizator sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite cu exceptia cazurilor prevazute de lege sau pentru a proteja membrii de Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。. Toate privat de informatii pot fi actualizate sau sterse de catre utilizator, in orice moment.

INFORMARE PUBLICA: publice informatiile furnizate de catre utilizator este destinat pentru a fi vizualizate de catre registrants si abonatilor la site. Aceste informatii sunt utilizate de catre abonati registrants si pentru scopuri de cercetare si de potrivire.

AGREGAT: vom utiliza serverul dvs., adresa IP, browser-ul de tip si de informatii legate in general de administrare a site-ului nostru. Nu este informatii de identificare personala si nu este eliberat la terte parti.

Email-un prieten: Daca alegeti sa folositi serviciul nostru de trimitere pentru a spune unui prieten despre site-ul nostru, noi va va intreba numele prietenului dvs. si adresa de e-mail. Vom trimite automat prietenului dvs. o singura data, e-mail a invitat pe el sau ea pentru a vizita site-ul. Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Nu pastreaza aceste informatii.


Chat, si Forum

Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 pune camere de chat la dispozitia utilizatorilor. Va rugam sa retineti ca orice informatie care este descrisa in aceste zone devine de informare a publicului si tu trebuie sa-si exercite prudenta atunci cand se decide sa dezvaluim informatiile personale online.


Utilizarea Cookies

In prezent, utilizarea cookie-urile in domeniile noastre de chat si pentru propriile noastre scopuri de publicitate. Noi folosim terti publicitate tehnologie pentru a livra anunturi, atunci cand vizitati site-ul nostru Web si site-urile pe care le faceti publicitate. Aceasta tehnologie foloseste informatii despre vizitele la acest site web si site-urile pe care le face publicitate, (fara a include numele, adresa, sau a altor informatii cu caracter personal), pentru a servi reclamele noastre pentru a se tine. In cursul de servire a anunturilor noastre pentru tine, un unic tert "cookie" pot fi introduse sau recunoscute pe browser-ul dumneavoastra. In plus, vom folosi Web beacons, furnizate de partenerul nostru de servire a anunturilor, pentru a ajuta la administra noastre de publicitate online. Aceste Web beacons permite ad serverul nostru de a recunoaste un cookie-uri a browser-ului, atunci cand un browser vizitele pe acest site pentru a invata si de tip banner, care aduce utilizatorilor la site-ul nostru Web. De informatiile pe care le colectam si partajati prin intermediul acestei tehnologii nu este de identificare personala. Pentru a afla mai multe despre o terta parte de servire a anunturilor partener, cookie-uri, precum si modul de "opt-out", va rugam sa dati clic aici.


Modificare / Stergere

Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。 Da proces de membri si membri platit o optiune pentru modificarea sau eliminarea lor de informatii din baza noastra de date. Intimitatea ta este una din prioritatile noastre de cea mai mare. De securitate din informatiile dumneavoastra personale este importanta pentru noi. Cand introduceti informatiile sensibile (cum ar fi numarul cartii de credit si / sau numarul de securitate sociala) de pe ordinea noastra de inregistrare sau de forme, am Nu stoca aceste informatii si criptarea acestor informatii, folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL). [Pentru a afla mai multe despre SSL, urmati acest link http://www.webopedia.com/TERM/S/SSL.html ]

Am urmati general acceptate standardele industriei de a proteja informatiile personale depuse la noi, atat in timpul de transmisie si o data am primit-o. Nu metoda de transmisie pe Internet, sau de metoda de electronice de stocare, este de 100% sigur, cu toate acestea. Prin urmare, in timp ce ne straduim sa utilizeze mijloace acceptabile comercial pentru a proteja informatiile dumneavoastra personale, nu putem garanta sau absolut de securitate.

Ne rezervam dreptul de a-ti dezvalui informatii de identificare personala, in conformitate cu legea si atunci cand credem ca divulgare este necesara pentru a ne proteja drepturile si / sau in conformitate cu o procedura judiciara, hotarare judecatoreasca, sau juridice, procesul de servit pe site-ul nostru Web.

Daca ne vom hotari sa schimbam politica noastra de confidentialitate, vom posta aceste modificari la aceasta declaratie de confidentialitate, pe pagina web, si alte locuri, noi le considera corespunzatoare, astfel incat sa va sunt la curent cu informatiile pe care le colectam, cum le folosim si in ce conditii, daca orice, le dezvaluim. Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta declaratie de confidentialitate in orice moment, asa ca va rugam sa analizati-l in mod frecvent. Daca vom face modificari la aceasta politica, vom informa pe aici, prin e-mail, sau prin intermediul unui anunt pe site-ul nostru.

Daca aveti intrebari cu privire la declaratia de confidentialitate a Mon Amour - Free International Dating site. Personals for friendship, love, family creation. Мон Амур - международный, бесплатный сайт знакомств. Мона Мур, Монамур. 我的愛 - 免費交友網站。我的愛 - 對友誼,愛情和家庭開始。男人,女人,男孩,女孩。, Va rugam sa ne contactati folosind Aceasta pagina 

Membri online: 0 , Vizitatori online: 37
Caracteristici | RSS News Feeds | Contact | Marturisiri | Conditiile de utilizare | Viata privata
© monamour-dating.com


По всем вопросам пишите: fromsite@monamour-dating.com

Top.Mail.Ru